maanantai 31. tammikuuta 2011

Sateenkaarisukat

Ne ovat valmiit! Niistä tuli mielestäni melko hienot.

Pääsevät heti koulukavereita järkyttämään... ;)



Pari huomiota:
Resorit olisi pitänyt neuloa numeroa pienemmillä puikoilla, nyt ne jäivät turhan löysiksi. Note to self, osta numeron 3 sukkapuikot vastaisuuden varalle.
Kantapohjan kavennukset tehdään "sisältä ulospäin", ei "ulkoa sisäänpäin". Huomasin mokan vasta toisen sukan kohdalla, kun olin edellisen jo päätellytkin. Noh, pääasia että molemmat ovat samanlaiset. :)

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Elämäni ensimmäinen juustokakku

Ei ehkä aivan aiheeseen liittyen, mutta pakkohan sitä on hieman päästä hehkuttamaan, että tein eilen/tänään elämäni ensimmäisen hyydytetyn juustokakun. Olen jostain syystä aina kuvitellut että näiden tekeminen on vähintäänkin rakettitiedettä, mutta hurjan helppoahan se oli!

Ohje on Mau!kkaan ruokablogin Omena-kanelijuustokakku. Eihän tämä ole lähellekään yhtä kaunis, ja kiilteessäkin jouduin soveltamaan, kun ostin liian vähän kermaa (pistin sitten pelkkää vanukasta jota ohensin vähän maidolla ja vatkasin liian lujaa niin tuli rumia kuplia. :D). On se kiva kun on talvi ja pimeä. Yritin jälkimmäistä kuvaa retusoida edes vähän nätimmän näköiseksi, koettakaa kestää.


lauantai 22. tammikuuta 2011

Hei vaan hei.

Välillä on kiva tehdä jotain ihan itselleen ja kirjoitella jostain aivan muusta kuin koiranpaidoista.

Tässä blogissa siis yleisesti käsitöistäni, ehkä kissoistani ja mahdollisesti elämästäni. Pääasiassa käsitöistä.

Omistan yhdet villasukat. Se on auttamatta liian vähän, joten otin työn alle toisetkin. Niistä tulee suloisen räikeät. ♥ On se hassua, miten ihminen voikin yhtäkkiä alkaa pitää väreistä!


Tervetuloa seuraamaan, mitä tämä "pieni" ihminen pystyy saamaan aikaan käsillään.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...