perjantai 13. tammikuuta 2012

Uwa #3, Vlad

Eihän siitä saalia tullut, kaulaliina pikemminkin (niinkuin vähän arvelinkin tuon langan kanssa käyvän), mutta tykkään tästä silti kovasti! Malli on ihana Vlad, jota aluksi hieman jopa pelkäsin lähteä tekemään, kun en ollut noin monimutkaisiin kaavioihin tottunut. Kävipä sitten niin, että kaavio ei ollutkaan yhtään monimutkainen, vaan ihan looginen ja helppo, eikä tämän kanssa montaa päivää nokka tuhissut.

Lankana on Yarn Paradisesta tilattua Ice yarns merkkistä Magic light -nimistä 100% akryylilankaa. Alkuun ällötti tosi paljon ajatus täysakryylisestä langasta (minähän vihaan tekokuituja!), mutta kun lanka oli niin kivan väristä, niin pakko sitä oli tilata. Ja pitkin hampain myönnän, että tämä lanka on aivan unelmanpehmeää ja huivi ihanan lämpöinen. Lankaa kului noin 100 grammaa, ja nyt sitä olisikin jäljellä vielä noin 300 grammaa, joten kaipailisin kovasti vinkkejä siitä, mitä tästä noin seiskaveikan paksuisesta langasta voisi tehdä. En kuitenkaan kovin montaa saman väristä huivia tahtoisi..?
Yarn Paradise saa minulta kyllä peukutukset, tilauksen käsittely ja toimitus oli todella nopeaa, ja hinnat ovat edulliset. Langat ovat siis erittäin halpoja, mutta halpuudesta huolimatta ihan hyvän tuntuisia (mitä nyt kahta eri laatua olen tässä kokeillut). Tuolta saa myös paljon erilaisia efektilankoja, miten olisi vaikka neonvihreä hapsulanka siililapasiin..? :D Miinuksena mainittakoon se, että keriä ei myydä yksittäin, vaan tilattua saa ainoastaan monipakkauksia. Siksi minäkin olen nyt kolmen ylimääräisen lankakerän "loukussa". :)

4 kommenttia:

  1. Oikein kaunis huivi ja värit :) Mun mielestä tuolle sopis kaveriksi joku sellainen löysä pipo tai baskerityylinen lakki, jossa olis reikäneuletta.

    VastaaPoista
  2. kaunis :) Ylijäämäkeristä vois tehdä tälle kaveriksi rannekkeet ja päähineen, unisukat, virkattuja kukkia, jättikokoinen isoäidinneliö, josta laukku tai sohvatyynyn päällinen.

    VastaaPoista
  3. No tässähän tulikin jo idea poikineen, kiitos teille :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...