perjantai 30. maaliskuuta 2012

TunnustusSain Elinalta tällaisen pienen tunnustuksen, kiitos siitä. :)

Tunnustukseen kuuluvat seuraavat asiat:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Seitsemän faktaa minusta:

1. Olen suuri Disney-elokuvien ystävä ja fanitan eniten kaikista Leijonakuningasta. Leffalle on tainnut kertyä katselukertoja jotain kolmenkymmenen ja viidenkymmenen väliltä, viimeksi 3D-versiona leffateatterissa.

2. Tykkään tuoreista yrteistä, mutten ikinä muista käyttää niitä! Minulla on joka kesä parvekkeella laatikollinen yrttejä, joista yli puolet jää aina hyödyntämättä, kun en vain kertakaikkiaan muista aloittaa kokkaamista parvekkeen kautta. :/

3. Kouluni menee kohta yliajalle, mutta jouluun mennessä olisi tarkoitus valmistua Biotekniikan insinööriksi.

4. Näen usein aivan sekopäisiä unia. Viimeksi tänään aamuyöstä näin painajaista, jossa minua vaani yli 190-senttinen venäläinen mies, jolla oli mustat kiharat hiukset, niin etten uskaltanut poistua kotoani. Muistan myös erittäin elävästi unen, jonka näin joskus teini-ikäisenä. Siinä olin ruokkimassa pullamössöllä takapihallani ollutta variksen poikasta, kun valtava musta haikara törmäsi pihakuusen latvaan pudottaen nokastaan nieltävänään olleen pelikaanin jäseniä... En kuitenkaan pääse lentämään unissani ollenkaan niin usein kuin tahtoisin.

5. Haaveilen pienestä omakotitalosta, jonka pihalla kasvaisi omenapuita.

6. Silloin harvoin, kun käyn keikoilla, tykkään olla eturivissä tai sen tuntumassa ihan bändistä riippumatta. Eturivissä vain on aina paras tunnelma!

7. En osaa sisustaa, enkä pidä siivoamisesta. Kotini näyttääkin siis suurimman osan aikaa epäyhteensopivalta hyrskynmyrskyltä. Minulla on myös aivan liikaa tavaraa, mutten oikein osaa luopuakaan mistään.

Vai että jaa eteenpäin viidelletoista. Kuka tuonkin on keksinyt, menee maku kun pitää väkisin keksiä ja kun joka blgi tuntuu jo tämän tunnustuksen saaneen... Kuitenkin tahtoisin muistaa seuraavia kahta:

ja
Mortimerin

ps. Olettehan huomanneet, että Turussa on tänä viikonloppuna kädentaitomessut? Menkää te sinne minunkin puolestani, minä olen koko viikonlopun töissä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...