perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kevään viimeinen SNY-paketti ja haaste

Olenpas laiskasti kirjoitellut... Johtunee siitä, ettei ole mitään valmista esittää. Tämä viimeinen SNY-pakettikin tuli haettua jo toissapäivänä.


Paketista löytyi neljä kerää smc:n Extra Merino -lankaa (tuo oranssi on ihan meidän äidin väristä), pähkinäsuklaapatukka, aurinkoisia nappeja sekä puikkosarjaan täydennystä alaspäin aina kakkoseen asti. Kakkosen puikot muistuttavat enemmän coctailtikkuja kuin puikkoja, apua sentään, pakko varmaan ihan kokeilunhalusta hakea joku lanka, jota pystyy tuon kokoisilla neulomaan ja aloittaa jälleen uusi ikuisuusprojekti. :D Paketissa oli myös tosi hauskaan dinopaperiin (ai miten niin lapsenmielinen...) kääräisty myöhästynyt synttärilahja:


Synttäripaketista paljastui kerä Katian vihreänharmaata sukkalankaa, puikkosarjan täydentävät viimeiset puikot sekä hauskanpirteitä silmukkamerkkejä! Nyt mulla on hyviä malleja, joiden mukaan osaan sitten itsekin tehdä merkkejä tarpeen vaatiessa, kerta multa nykyään noita koruilutarpeitakin löytyy. ;)

Salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Lankalaatikon Elämää-blogin Heinukka! Itse puolestani lähetin paketteja Angelique:lle. Lähettämäni paketit löytyvät seuraavien linkkien takaa:

Helmikuu
Maaliskuu
Välimuistaminen
Huhtikuu
Toukokuu

Ja sitten siihen haasteeseen...

Elina heitti minua tuossa "jokin aika sitten" (hyi häpeä, olen ollut toooodella laiska tämän blgin suhteen) pinolla kysymyksiä. 11 kysymystä haaste kyseessä, pitäisi vastaamisen jälkeen keksiä 11 uutta kysymystä ja lähettää ne 11 toiseen blogiin, mutta enpä taida jaksaa vaivautua. Vastaan kuitenkin minulle esitettyihin, onhan se sentään kohteliasta. :)

1. Mikä on elämässäsi tärkeintä?
Olisipa todella jaloa vastata, että terveys tai perhe tai ystävät tai maailmanrauha, mutta olen sen verran erakkoluonne, että vastaan töykeästi: oma rauha. Kyllä seurassakin on kiva olla, mutta järjissä pysyäkseen pitää myös saada olla yksin ja tehdä juuri niitä juttuja joita itseä sattuu huvittamaan.

2. Millainen on täydellinen aamu?
Täydellinen aamu on sellainen, kun saa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa ja syödä sitten jotain herkkuaamupalaa sohvalla piirrettyjä tai keskeltä aloitettua tv-leffaa katsellen.

3. Missä asiassa olet onnistunut elämässäsi?
Joskus vielä keksin vastauksen tähänkin. Pessimismin kuningatar, moni varmasti katsoisi minun onnistuneen monissakin asioissa, mutta minä näen ne vain siltä kannalta, että olis voinut mennä paremminkin.

4. Jos voisit tavata yhden henkilön historiasta, kuka se olisi?
En ole erikoisen kiinnostunut kenestäkään historian henkilöstä, mutta aihetta sivuten tahtoisin kovasti matkustaa vuoteen 84 ja käydä Dingon ja Queenin keikoilla.

5. Ketä tai mitä kaipaan juuri nyt?
Kaipaan niitä kolmea ihmistä, jotka lukioaikoinani olivat parhaat ystäväni ja joihin olen pitänyt yhteyttä hävyttömän huonosti.

6. Seuraatko jääkiekon MM-kisoja?
Suhtautumiseni jääkiekkoon on aina ollut se, että se mitä ei kuule kahvihuoneessa, lue iltapäivälehdistä tai näe  hidastettuna uutisissa on turhaa.

7. Mikä on lempivärisi?
Pinkki-musta.

8. Kahvi vai tee?
Töissä kahvi, kotona tee. Talvisin juon päivittäin litrakaupalla teetä.

9. Mihin liittyy varhaisin muistosi?
En osaa laittaa lapsuusmuistoja aikajärjestykseen, mutta todennäköisesti nuijapäihin.

10. Mikä on kaikkein pitkäaikaisin harrastuksesi?
Käsityöt. Ompelemaan ja neulomaan oli pakko opetella äidin avustuksella jo oliko se neljän vai viiden vanhana.

11. Millainen sää kuvaa parhaiten persoonallisuuttasi?
Puolipilvinen ja tuulinen.

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava paketti viimeinenkin!

  VastaaPoista
 2. Todella kiva paketti!

  Myöhäiset syntymäpäiväonnittelut!

  VastaaPoista
 3. Kiva että pidit paketista, ja joo, dinopaperi on "vähän" lapsenmielinen, mutta kun on noille pikkuihmisille lahjoja viime aikoina tullut paketoitua ja toinen vaihtoehto ois ollut joulupaperi niin valitsin tuon kuitenkin. Sukkalangasta sen verran että jos et ihan perussukkaa jaksa tikutella niin koita vaikka Ullaneuleen Petäjä-sukkia tai Ravelrystä löytyviä Jaywalker-sukkia...
  Hauskaa ja kutimuksellista kesää!

  VastaaPoista
 4. Mä aloitin kai sen ikäsenä kans. Mä en niinkään neulonu. Mä tein ompelukuvia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...