maanantai 3. syyskuuta 2012

Operaatio jämäveikkaHavahduin siihen, että mulla on kestokassillinen erilaisia enemmän tai vähemmän jämäisiä keriä 7-veikkaa ja sen paksuisia lankoja. Jotain on asialle tehtävä, joten koukku kauniiseen käteen ja isoäidinneliöitä virkkaamaan! Peittoa tavoittelen, saa nähdä mihin asti pääsen. Tällä hetkellä pinossa on 59 neliötä.

3 kommenttia:

  1. Isoäidin neliöiden virkkaaminen on niin addiktoivaa, mutta se kasaaminen yleensä vähemmän addiktoivaa. Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle. Itse juhlin kahdet 5-kymppiset (onneksi samassa paikassa) viikonloppuna ja sunnuntaina varmaan sit kerätään voimia jotta maanantaina taas jaksaa mennä töihin. Mattojakin pitäisi vielä muutamat pestä, siis nuo mitkä ovat vielä lattialla ja sit varmaan vaan neuloskelen. Niin ja syyskuun paketti odottaa tuossa lähettäjäänsä, katsotaan milloin se löytyy ;)

    VastaaPoista
  2. Onko se viikonloppu jotain syötävää? Mulla on lauantaina tiedossa työpäivä numero 13 putkeen... Opinnäytetyötä ja palkkatöitä kun tekee samaan aikaan, ei oo kivaa. Sunnuntaina onneksi saa lepuuttaa, veikkaan että nukkumiseksi menee.

    VastaaPoista
  3. Noh onpa aika putki töitä tosiaan. Muistan ton ajan kun opiskeli ja samanaikaisesti teki sitten keikkaa niin aika pitkiä vapaapäivättömiä putkia siitä syntyi. Nyt on juhlat juhlittu ja hauskaa oli, nyt vähän vetämätön olo kylläkin. Koitahan sinä jaksaa!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...