keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Elämäni ensimmäinen juustokakku

Ei ehkä aivan aiheeseen liittyen, mutta pakkohan sitä on hieman päästä hehkuttamaan, että tein eilen/tänään elämäni ensimmäisen hyydytetyn juustokakun. Olen jostain syystä aina kuvitellut että näiden tekeminen on vähintäänkin rakettitiedettä, mutta hurjan helppoahan se oli!

Ohje on Mau!kkaan ruokablogin Omena-kanelijuustokakku. Eihän tämä ole lähellekään yhtä kaunis, ja kiilteessäkin jouduin soveltamaan, kun ostin liian vähän kermaa (pistin sitten pelkkää vanukasta jota ohensin vähän maidolla ja vatkasin liian lujaa niin tuli rumia kuplia. :D). On se kiva kun on talvi ja pimeä. Yritin jälkimmäistä kuvaa retusoida edes vähän nätimmän näköiseksi, koettakaa kestää.


7 kommenttia:

 1. Maku se tosiaan tärkein on! (Ja onhan tää ihan hyvän näkönenkin!)

  VastaaPoista
 2. Ja hyvältähän se maistuikin! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tämä ihan syötävän näköinen kaakku on :P

  VastaaPoista
 4. Hyvältähän tuo näyttää! Kiilteen kuplatkin saa kiilteen vaan näyttämään ihanan kuohkealta :D Toivottavasti tosiaan maistui! Voin hyvin kuvitella tämän olevan moneen makuun liian makeaa.

  Ja kiva, jos alat tästä nyt pitää hieman aktiivisempaa blogia! :)

  VastaaPoista
 5. Maistui kyllä, ei ollut yhtään liian makeaa. :)

  Aktiivisuudesta en tiedä, saa nyt nähdä. Tämä meikäläisen elämä on melko tylsää ja tekeminen melko hidasta ja vähäistä, mutta tarkoitus olisi päivitellä suht järkevin välein. :)

  VastaaPoista
 6. No hei, sä sentään uskalsit tehä ton ja sait kuvanki onnistuun. Mun leipomuksista ei oo tullu mitään viime aikoina, ja kameran kuvatki on vähän sitä ja tätä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...