torstai 17. helmikuuta 2011

Jeeeee!

Sain sen eilen, se on mahtava! Bernina 1008, suosittelen lämmöllä.Ja se Ikean kangas, joka halusi kassiksi, on nyt kassi. Työtunteja kului ihan liian monta, mutta niin se ompeleminen näkyy olevan kuin pyörällä ajaminen, että monen vuoden tauon jälkeenkin luistaa ihan näppärästi. Mitä nyt lievää alkuhaparointia on huomattavissa, mutta eiköhän tuo tuosta, kun vähän taas tottuu. (Eikä ollut mikään pehmeä lasku harrastuksen pariin tällainen projekti... Vaikeimman kautta on mentävä, kun mieli tekee :D)4 kommenttia:

 1. Oi kun nätti kassi! MULLE KANS!! :D Mullakin on nyt työn alla koiruudelle villapaita ja vähän alkaa tuntumaan että se on liian pieni ja ihna väärän muotonen, oon kutonu aikasemmin vaan yhet villasukat ja tota paitaa lähin kutomaan ilman minkäänlaista ohjetta.. APUVA!

  Ens talvena tilaan sulta paidan! :)

  VastaaPoista
 2. Vau ! Tosi hieno - kelpais tännekin. Ilmoittele toki, jos rupeat tekemään ihan myyntiin asti, tilauksia varmasti riittäisi. :)

  VastaaPoista
 3. Upea laukku ja olen kateudesta vehreänä tuosta ompeluskoneesta... Itellä taitaa vielä hetki mennä ennen kuin saan tuommoisia ompeluksia aikaan.

  VastaaPoista
 4. No ni! Mähän sanoin! Nyt sulla on se. Ja hienon laukun teit. Mä en sais aikaan ku sutta ja sekundaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...