sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kankaita ja ideoita

Äitini soitti ja kertoi, että ompelukoneliikkeen setä oli soittanut, ja että ompelukoneemme ovat ensi viikolla noudettavissa. Äidin vanhasta berninasta oli piirilevy hajonnut (puolaus ei toiminut), ja uuden tilaamisen vuoksi olen odotellut omaa joululahjalupaustani koko pitkän piinaavan kuukauden! Onni potkaisi, saan käytettynä kodinvaihtajana juuri sen ainoan koneen, jonka täydellä sydämellä kelpuutan. :D Mutta siitä lisää sitten, kun kone on käpälissäni.

Jotain on kuitenkin postattava, joten ajattelin esitellä tämän kuukauden kangashaalintani.


Tämä ihana, ihana paksu puuvilla löytyi Ikeasta ja pakasta sitä lähti mukaani noin kaksi metriä. Kukkia, perhosia, lintuja, värejä! Osa tästä tahtoo laukuksi, lopulle keksitään käyttöä sitten myöhemmin.


Eurokankaan palalaarista tarttui mukaan aivan ihanaa pallopehmokangasta. Tämän ostamista harkitsin kaksi päivää, koska en meinannut keksiä mitään hyvää tekosyytä. Sitten välähti, että tästä tulee sitten kotitossuihin vuori! Sitä päälikangastahan ei siis vielä ole. ;)
Mua vähän harmittaa, että ostin tämän paksun kankaan. Siitä piti tulla sellainen rullattava puikkokotelo, mutta sen jälkeen, kun tuo Ikean kangas osui silmiin, ei tämä ole tuntunut enää miltään. No, onneksi tätä on vähän, ja pala ei maksanut juuri mitään. Eurokankaan alennuspalalaarista. Ehkä jotain pussukoita tästä?

Ja minulla on uusi (ja öh, ensimmäinen?) käsityöidoli ja tyyli-ikoni!

Törmäsin DeviantArtissa surffaillessani näihin SmarmyClothes-vaatteisiin, ja ne ovat i-ha-nia-a. Kaikki. Ja periaatteessa yksinkertaisia malleja, mutta aivan mahtavia ideoita ja värisilmä tuolla tekijällä on lähes täydellisyyttä hipova.
Englanninkielen taitoisten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa myös WhatTheCraft.com -sivustoon, jonka tutoriaalit innostavat ja selkeyttivät ainakin minun ajatuksiani vaateompelusuunnitelmien käytännön toteuttamisesta. Projektilistalla onkin pyöröhame inspired by SmarmyClothes, kunhan löydän sopivat kankaat ja lisukkeet.

2 kommenttia:

  1. Ihania kankaita! ja pirtsakat nuo aiemman postauksen sateenkaarisukat!

    VastaaPoista
  2. Hienoja kankaita. Mä en tiedä, päteekö kankaisiin se, mikä pätee lankoihin, eli siis, että joka langalle on käyttötarkoituksensa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...