torstai 3. toukokuuta 2012

SNY-paketti ja kuinka kävi UWAn?

SNY:ltä tuli eilen paketti. Paketista paljastui 4 kerää luonnonvalkoista Jannea, 4 pussia kool-aideja, neljä 12,5 cm:n bambusukkapuikkosettiä ja levy valkoista suklaata. Nuo sukkapuikot olivat kyllä tosi kiva ylläri, minulla kun on noita 15-senttisiä vasta yksi setti 3,5:n puikkoja. Näiden sukkapuikkojen skaala käsitti koot 3,75, 4, 4,5 ja 5. Etenkin nuo 3,75 puikot ilahduttivat kovasti, en ole vielä koskaan päässyt tuon kokoisia testaamaan, ja luulenpa, että ne tulevat olemaan juuri sopivat seiskaveikan neulomiseen minun käsialallani, kun 3,5 on pikkuisen liian pieni ja 4 pikkuisen liian iso! :) Sormet syyhyävät päästä kokeilemaan...

SNY:seni oli hieman harmissaan siitä, että edellisen paketin värivalinta ei ihan sattunut kohdalleen, ja ehdottikin että värjäisin nämä sukkalangat itse sopiviksi. Nauratti ihan, kun luin tätä kortista, koska ensimmäinen ajatus, joka pakettia avatessa pomppasi mieleen oli, että onpas tosi kivan sävyinen valkoinen! :D Joten taidanpa neuloa nuo SNY:n ehdottamat Fredrika-sukat ihan vaan luonnonvalkoisina, Kool-aideille löytyy kyllä varmasti sitten muitakin lankoja... ;) Kiitos kovasti!

Ja se UWA... No, kuten arvata saattaa niin eihän siitä mitään tullut. :D Villatakista puuttuu 1,5 etukappaletta, slipoveria on neulottu 10 senttiä, Longcat menee purkuun (ei se sitten ollutkaan niin kiva idea...) ja Selbudeathit odottelevat isompaa kirjoneuleflowta. Näiden viiden kuukauden aikana on kyllä neuleita ja virkkauksia tullut tehtyä yhteensä se 12 ja ehkä enemmänkin, mutta koska ne muut eivät ole olleet UWA-töitä, niin niitä ei saa laskea mukaan. Pyh!

3 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin kauheesti tuohon SNY-juttuun mukaan... Miten aiihen vois päästä? :)

  VastaaPoista
 2. Uusi SNY-kierros alkaa elokuussa ja kestää neljä kuukautta. Siitä sitten vaan vahtimaan tämän kevään sny-blogia http://snykevat2012.blogspot.com , siellä varmaan ilmoitetaan sitten, kun uuden kierroksen ilmoittautuminen alkaa. :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa että pidit paketista! Mä tykkään itse hirveästi noista lyhyistä sukkapuikoista, ne on jotenkin vaan niin käteensopivat,normimittaiset on musta liian pitkät. Tämä nyt oli tällainen valkoinen paketti, seuraavan paketin värimaailma on mietintämyssyssä pohdittavana... Hauskaa kesän odotusta!
  - SNY -

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...