torstai 25. lokakuuta 2012

Ihana SNY ♥

Valittelin tuossa aiemmin mustien Hamojen kesken loppumista. Ihana SNY:ni päätti rientää apuun ja tänään postiluukusta kolahti, mitäs muutakaan kuin kourallinen mustia Hama-helmiä! :D Hätähousuna toki kerkesin tuossa välissä käydä kaupassa itse hakemassa lisää helmiä (kun mustien loppumisen lisäksi olin ihan värirajoittunut tuon perusvärisetin kanssa), mutta todellakin lämmitti mieltä tällainen muistaminen. :)

Eikä noita mustia oikeastaan voi liikaakaan olla, niitä kun tarvitsee suunnilleen jokaiseen työhön.

Tämä nyt menee vallan Hama-helmiblogiksi, mutta kun nuo on niin nopeita ja näppäriä tehdä, niin niitä valmistuukin melkoisen ripeään tahtiin. Eikä vielä ainakaan ole innostavat kuvat päässeet loppumaan kesken, taskuhirviöitäkin on vielä jäljellä vaikka pariksi vuodeksi. :P7 kommenttia:

 1. Niin mä vähän ajattelinkin, että kerkiät kauppaan ensin, niin minäkin olisin varmasti kerinnyt. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kerkeää, kun on kauppakeskuksessa töissä. :D Kiitos samoin. :)

   Poista
 2. Ihana hamahelmityö!

  Kuuleppa, auta tyhmää. Kuinka tuohon blogitekstin alle saa nuo 'You might also like:' Kokeilin vaikka mistä mutta en löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä saakaan bloggerista mistään, vaan se pitää erikseen luoda täällä: http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget ;)

   Poista
 3. No voi tuota sun SNYtä, on se melkonen yllättäjä. Ja upeat ne sun Kesävoit. En osais ite tehä. Tulis vaan sutta ja sekundaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...