sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Terveisiä messuilta

Käytiin tänään pikkusiskon kanssa Osaava Nainen -messuilla. En kyllä ihan päässyt selville siitä, millä perusteella tuo "osaava"-etuliite on messujen nimeen heitetty, aika perusmessut kun olivat, vaikkakin naisille suunnatut. Jotenkin mystillisesti kuitenkin löysin sieltä kassintäytettä. Pikkusisko löysi ihania helmiä (erikoismaininnan tältä suunnalta saa herttainen Mihelmi) rannekoruja varten. Omaan tassuun jäi tällaisia juttuja: Novitalla oli messutarjouksena 5 kerää puroa 10 eurolla. Melko edullisesti siis sain nämä viisi kerää "Ilo"a ;) Ihan vielä en tiedä, mitä näistä teen, mutta onneksi Puro on helppo lanka inspiraatioiden kannalta.


Mukelomestan kojusta nappasin kaksi ihanaa Muumirasiaa viiden euron yhteishintaan ♥


Ne ovat juuri sopivia käsityötarvikkeiden jemmaamiseen. Toiseen purkkiin kaadoin Hulluilta päiviltä hakemani Hamahelmet. No kun kaikki muutkii niin tottakai määkii.


Löysin myös hienoimman piparkakkumuotin ikinä! Muotti leikkaa ääriviivat ja painaa muut kuvan osat. Tänä jouluna syödään siis PÄÄKALLOPIPAREITA!

Ja pakkohan niitä hamahelmiä oli heti kokeilla. En kertakaikkiaan muista, että minulla olisi ollut näitä pienenä. Joku hämärä muistikuva löytyy siitä, että kaverin kanssa olisi joskus alle kouluikäisenä tehty hamajuttuja, mutta mitään fyysistä todistetta ei tästäkään ole jäänyt. Helppo aloitus siis ja kaksi mariosientä tulille. Magneettinapit takalistoon ja jääkaapin oveen hengailemaan.


5 kommenttia:

 1. mullakin on pari tynnyrilistä noita hamahelmiä lapsuudesta jääneinä :D niistä vois yrittää kehitellä jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse yllätyin siitä, miten suuria noista kuvista tulee. Pikkuinen mariosienikin kämmenen kokoinen. :D

   Poista
 2. Nuo muumirasiat on ihania, todellinen löytö minun mielestäni. Multa löytyy kans noita hamahelmiä ja lapsena minusta niistä oli kiva tehdä kaikkea. Voi kun löytyisi aikaa, niin mitä kaikkea sitä tekisikään =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...