keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kutistemuoviponi

Ostin jo joskus syksyllä paketillisen kutistemuovia, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla aiemmin. Sääli, koska tämä on tosi hauskaa tavaraa!


Noin paljon se kutistui! Tulos oli noin kuusi senttiä korkea, pleksisen oloinen hahmo.Taitaa päästä kaulakoruksi. Vähän sieppasi sydämestä, kun tuo muovi lähti kutistumaan. Se meni ihan kippuraiseksi aluksi, tempaisin sen jo kesken kaiken uunista uloskin, kun säikähdin, että uuni on liian kuuma ja nyt se kärventyy! Meinasin oikaista sen varovasti, mutta eihän se onnistunut, muovi oli ihan kovaa. Uskaltauduin sitten laittamaan sen uuniin takaisin, koska pilallahan se jo oli, mutta hämmästys oli suuri, kun kutistiminen loppui ja kaikki mutkat olivat oienneet.


Tätä lisää!

7 kommenttia:

 1. Törkeen magee! Joskus olen tohon muoviin törmännyt, mutten ole kokeillut. Ootko siis itse jollain piirtänyt muoviin ton kuvan ja leikannut muotoon vai miten homma pelittää? Jos oot itse piirtänyt, niin oletpa taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallista piirsin, mutta eka raapustelin tuon ison kuvan vihkoon, josta sitten jäljensin sen permanenttitussilla muoville ja leikkasin irti. Sitten se uunissa kutistui tuommoiseksi pikkuiseksi. :)

   Poista
 2. Oi kun ihana! Aiotko vielä värittää kuvion? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi tarvinut värittää ennen paistamista, mutten omista mustan lisäksi kuin vihreän ja punaisen permanenttitussin. Niistä ei paljon apua ollut, kun tämän ponin värit ovat pinkki, sininen ja keltainen. :D

   Poista
 3. Wow! Minkämerkkistä kutistemuovia tuo oli? En ole itse saanut vielä hankituksi enkä haluaisi ostaa sellaista josta tulee mattapinta. Tosi hieno!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...