maanantai 14. tammikuuta 2013

Sekalaista sälää

Täytä kirjekuori ainakin kuudella tavaralla, kuului tämän swapin ohjeistus. Postia tuli tällä kertaa Britanniasta. "Postimaksu maksettu" -tarra on siellä vähän hienompi kuin täällä, eikös?Kuori sisälsi seuraavat asiat:


Pari arkkia ei ehkä ihan minun näköisiä tarroja, pari palaa käsin tehtyä paperia, keskikokoinen pinkki kirjekuori, ruudullinen normikokoinen kirjekuori, perhoskortti ja kuori, reissussa rähjääntynyt silkkiruusu, pieni pussillinen rusetteja ja ruusukkeita, satiininauhaa kultaisilla tähdillä (heijastaa tosi inhottavasti, ei tähdet juuri näy), organzapussukka, sormikkaiden ohje ("with a unique motif" :'D), minulle osoitettu kortti sekä neulottujen Tom ja Jerry -lelujen ohje. Osa paketista oli vähän hakuammuttua, mutta osa osui kyllä kohdalleen. Tom ja Jerry tulee varmasti neulottua jossain vaiheessa, mutta hanskat ainutlaatuisinen kuvioineen (muahhaaa, en pääse tästä ihan heti yli) taidan jättää toiseen kertaan. Kuva jälleen kerran siedettävyyden rajoilla, mutta koska siamintuholaisen takia iso osa kuvista näytti tältä...


...niin olen ainakin ihan tyytyväinen siihen, että kaikki tavarat ovat näkyvissä ja rivitkin vielä suoria.


Mutta kuinka tuommoista lutu-wutusta nassua nyt voisi vastustaa? Niin jäi kuvaamiset sikseen ja keskittyminen siirtyi pikku huomionkerjuulaisen hellimiseen. 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...