sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Swappeja


Simppeli kahden teepussin vaihto. Tuo minttusuklaatee on herkkua!


Nämä teepussit ovat vaihdosta, jossa lähetettiin kahdelle parille Swap-bot-profiilin perusteella litteä ylläri. Toisen parin kuori sisälsi tällaista:


Heh. Joidenkin kanssa klikkaa, toisten ei. :D Nämä tulivat samalta parilta, kuin edellisen postauksen "stuffed envelope". Tykkäsin jälleen. :)


"Toadstool or mushroom"-postitaidetta. Kuoreen piti sisällyttää pieni yllätys parille. Ai pieni? Tosi kivoja asioita taas, orvokkikuva on elämää nähnyt postikortti, ja kissankuvat pieniä ystävänpäiväntoivotuskortteja, sellaisia "hologrammeja", joissa on kolme kuvaa samassa.

Swaps again. First a quick tea swap for two tea bags. The second and third picture are what two different partners sent to me in a Swap-bot profile based flat surprise swap. When reading trough profiles, with some you click, with some you don't... The last picture is what I got for the "Toadstool or mushroom" mail art swap.

3 kommenttia:

 1. Ihan kauheesti näitä vaihtoja.
  Hauskoja vaihtoja :o)

  Miten paljon maailmalla onkaan erilaisia teelaatuja ja noita kaakaoita??

  Oletko säilyttänyt noita teepussien päälipaperita?
  Tuli vaan mieleeni että niistä saisi vaikka miten kivaa kaikkialle.
  Oliko sulla joskus se sellainen tuolinpäällystämis postauskin?
  Muakvaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan mielettömästi on teelaatuja näköjään, kun joka kirjeessä tulee jotain uutta. :D Ja suorastaan harmittaa, ettei Suomessa ole yhtä kivoja kaakaomakuja tarjolla.

   En ole säästellyt teepussien pakkauksia, vaikka sekin kävi kyllä kerran mielessä. Johonkin pitää kuitenkin raja vetää tässä tavaran haalimisessa, että jos vaikka laittaisi roskat roskiin kuitenkin. :) Askartelijalle nuo varmasti olisikin mainiota materiaalia, mutta itse kun en juuri omaa mielikuvitusta sellaiseen... Tuolia en koskaan ole päälystänyt, se on varmasti ollut joku muu.

   Lupaan, että seuraavassa postauksessa nähdään ihan oikea käsityö! Ehkä jo huomenna, ei tarvitse enää kuin ommella palaset yhteen. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...