torstai 28. helmikuuta 2013

Vähän yritystä hei...

...sanon itselleni näiden lähetysten jälkeen! Ihana miten ihmiset jaksavat nähdä vaivaa swappilähetysten eteen. Eräs bottilainen otti yksityisviestillä yhteyttä ja kysyi, suostuisinko swappailemaan teetä hänen kanssaan. Toki suostuin, joten sovimme lähettävämme kahta erilaista irtoteetä ja 6-8 teepussia. Tällainen lähetys minua oli odottamassa, kun eilen kotiuduin:


7 teepussia, kaksi reilua pussillista irtoteetä, kiva kortti... Eikä siinä kaikki, parini oli lisännyt mukaan käsin tehtyjä ylläreitä!


Nämä ihanat pienet kortit kuorineen on tehty seinäkalenterin sivuista! Miten mainio kierrätysidea!


Lisäksi parini oli taiteillut huovuttamalla Muumiaiheisen lasinalusen! Sain samana iltana avata toisenkin vaivalla kasatun paketin. Kyseessä oli Tea week -swappi, jossa paketoitiin kullekin viikon päivälle oma teepussiyllätys. Itsehän vain kääräisin pussit paperiin ja lätkäisin tarran päälle. Tuli hieman alisuorittajaolo, kun minulle osoitetusta kuoresta löytyi tällaista:


Ensimmäisenä tuli luettua sivun pituinen käsin kirjoitettu kirje, josta selvisi, että joka viikonpäivälle on paketeissa lainaus jonkin kappaleen lyriikoista. Aloitin siis tänään torstaista:


Eikä paketissa ollutkaan ainoastaan teepussia, vaan myös pieniä ylläreitä! Tänään sain muutamia tarroja, ja pieniä kortteja. Olen kertonut aiemminkin, että joulukalenterit ovat lempiasioitani, ja tämähän on kuin minijoulukalenteri keskellä vuotta! Ihanaa! Mitähän huomisen paketista mahtaa löytyä...


I'll have  to start and put a little effort in my swaps as these girls have done! In the first swap which was a private tea swap I didn't get only tea but also some handmade items. Those little cards and envelopes are made of pages from a wall calendar! What a great idea! The second swap was a Tea week swap in which we would wrap one tea bag as a surprise for every day of week. My partner went well beyond the minimum requirement, this feels like a mini advent calendar in the middle of the year! What could be better?

3 kommenttia:

  1. Jestas mitä swappeja! Olen kyllä huomannut, että swappaajissa löytyy monenlaista porukkaa: toiset kirjoittavat pitkiä kirjeitä käsin ja laittavat ylläreitä mukaan kun taas toiset tekevät ihan minimin eivätkä vaivaudu katsomaan profiilista ollenkaan toivomuksia. Sulla kävi kyllä tuuri noiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä viimeisen viikon sisään tullut niin mielettömiä lähetyksiä, ettei voi kuin toivoa, että omat parit ovat edes puoliksi yhtä tyytyväisiä minun lähettämiin juttuihin. :o

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...