tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lisää, lisää!


Olen ollut viime aikoina todella onnekas, kun kohdalleni on osunut aivan mielettömän mahtavia swappipareja, jotka todella ovat jaksaneet panostaa pakettien kasaamiseen. Tällainen Totoron kuvalla koristettu kuori saapui eilen Ranskasta. Swapin teemana oli "yllätyssekoitus".


Tällaista se sisälsi. Teet kuulostavat ihanilta, perhostarrat olivatkin juuri loppumassa (perhoset ovat yksi suosikeistani, mitä tulee lähtevien kirjeiden koristeluun), kynä on kiva ja nauhat taidan pätkiä ponien häntiin sopiviksi. Jälleen sain myös nauttia käsin kirjoitetun kirjeen lukemisesta.


Rintamerkkiä puolestaan koristaa Coraline-leffasta tuttu kissa. Eilen saapui myös toinen swappipaketti. Tällä kertaa minuun otti yhteyttä Alankomaissa asuva ihminen, jonka kanssa sovimme vaihtavamme paketteja, joiden sisällöksi päätimme ainakin viisi erilaista profiilin perusteella valittua yllätystä. Siis stuffed envelope -tyylinen swappi.


Uskoisitteko, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun kyseinen henkilö osallistui tämän tyyppiseen swappiin? Silmät meinasivat pudota päästä, kun tätä availin. Korteissa on kuvia vanhanajan siamilaisista, teet ovat todella söpöjä ja minulle ihan uusia, kirsikkakokishuulirasva... Ja tuo talo on puinen jääkaappimagneetti! Ihan mieletön paketti! Tänäänkin sain postissa taas mielettömän upean swappipaketin, mutta se ansaitsee ihan oman postauksensa.

Lately I've been incredibly lucky to have such awesome swap partners! These two packages came in yesterday. The first one was titled "surprise mix", and all the gifts my partner had picked will come in handy. The button badge with the cat from movie Coraline is awesome. The second package was a private swap with someone in Netherlands. Can you believe this is her first stuffed envelope type swap ever!?

6 kommenttia:

 1. Your blog is super cute!
  Hugs from Spain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, glad to hear you liked your visit here! ^.^

   Poista
 2. Ootko koskaan tehnyt postausta joka käsittelis swappia vähän laajemmin (aloittelijaystävällisesti?) kuin vain näitä yksittäisiä vaihtoehtoja? Mua kiinnostais hurjasti lukea aiheesta lisää, joten jos tiedät että sulla on tällainen niin arvostaisin linkkiä, ja jos ei ole niin tätä voi pitää vaikka postaustoiveena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörän uudelleen keksimistä... Täytyy katsoa. Swappailen Swap-botin kautta, ja luulen, että kaikki kaipaamasi tieto ja vähän enemmänkin löytyy osoitteesta http://www.swap-bot.com/faq.php :)

   Poista
  2. Kiitti, käyn vilkaisemassa jos vaikka joskus tulis osallistuttuakin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...