tiistai 14. helmikuuta 2012

Kangashamsteri iskee jälleen!

Katsokaahan, mitä herkkuja posti mulle tänään toi. Ne on niin kauniita! ♥ Värit on luonnossa vielä intensiivisemmät (tuo vaaleansininen esimerkiksi on tosissaan turkoosi, ja vaaleanvihreä enemmän lime), ja tuo kuvio on mun kaikkien aikojen lemppari. Osaako kukaan kertoa, mikä se on oikealta nimeltään? Minä kun osaan kutsua sitä vain "rokokookuvioksi"...

Sain myös mursumarsu -blogista, kiitos vain muistamisesta,  seuraavanlaisen haasteen (joka on samalla myös hillitty tunnustus):

Listaa 4 - 5 blogia, joista pidät, ja joiden lukijamäärä on alle 200. Muutaman keksin, ja haaste lähtee seuraaville:

Iitan ompeluksia ~ Siinäpä nuori nainen täynnä ideoita! (Lukijoita kirjoitushetkellä 85)

Knittapötkylöitä ~ Ensikosketukseni neulegraffiteihin (pitääkin muistaa ensi kesänä laittaa se ensimmäinen oma johonkin...), blogi täynnä kivoja ja värikkäitä juttuja. (Lukijoita kirjoitushetkellä 85)

IhmeMaa ~ Ihan uusi tuttava, jota en ole vielä ehtinyt käymään kokonaan läpi, mutta ensisilmäykseltä osaan sanoa, että tekijällä on hyvin samankaltainen maku kuin minulla. (Lukijoita kirjoitushetkellä 37)

Miu!kas kissablogi ~ Blogi täynnä menevin kuvin höystettyjä sydämellisiä muistiinpanoja parin karvalapsen ja näiden satunnaisten vieraiden tempauksista. (Lukijoita kirjoitushetkellä 41)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...