torstai 16. helmikuuta 2012

Koolasinpa taas


Valkeaa Nallea taas, tällä kertaa väreinä Pink Lemonade, Tropical Punch ja Black Cherry. Pussi kutakin.

Lisäksi tahdon ehdottomasti jakaa päiväni piristyksen kanssanne, 7-veikkakerästä löytyi tällainen ylläri. Ihan irtonaisena. :D


5 kommenttia:

 1. Kivanvärinen lanka tuli. :) Itse värjätyissä langoissa on se hauskaa, ettei varmasti tule toista samanlaista vastaan.
  Tuo 7veljeksen yllätys ei taas niin kivalle näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan koukuttunut tuohon koolaamiseen (ja elintarvikeväreillä värjäämiseen muutenkin), on niin helppoa ja nopeaa. Ja ihanan yllätyksellistä, kun ei itsekään tiedä miltä valmis neulepinta tulee näyttämään!

   Ja joo, Novita osoittaa taas laatuaan, en käsitä miten kerän sisällä voi olla tuollainen tuhannen rullalla oleva irtonainen langanpätkä... Mutta hei, ei vielä yhtään solmua tässä kerässä, ehkä ne on tällä kertaa laittaneet ne solmut irtoversiona mukaan!

   Poista
 2. Heippa! Oletpas saanut kivanväristä lankaa värjättyä! Onko sulla jo joku suunnitelma sille?
  Novitan langoissa on mullekin tullut vastaan monenmonituista solmua ja sotkua, mutta ei vielä tuollaisia irtosotkuja. Mä olenkin jo pikkuhiljaa ajatellut siirtyä muiden valmistajien lankoihin, Novitoissa on vaan se etu, että niitä saa lähes joka kaupasta ja muita varten on lähdettävä lankakauppaan tai tilattava netistä.
  lumisin terveisin SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole langalle vielä erikoisempaa kohtaloa suunnitellut, luultavasti teen siitä grafiitinharmaan kanssa raidoittaen sukat.

   Mä olen yleensä ihan ok-tykännyt Novitalaisista, mutta tuota viimeistä revontulta neuloessa läi kyllä vähän paha maku suussa, kun yhdessä Puro-kerässä oli varmaan viisi solmua... :( Ihan tuommoiseen perus-ajankulutusneulomiseen novitalaiset kyllä sopii, kun ovat niin paljon edullisempia kuin lankakauppojen langat, ja kuten totesit, saatavuuskin on niin paljon parempaa.

   Poista
 3. Nice yarn but messy that turqoise thing. I am happy and sad for you. Happy for the nice color and sad for the turqoise.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...