torstai 11. lokakuuta 2012

Lokakuun tekemispaketti

Lokakuun SNY-paketin teemana oli "Tekemispaketti".

Hain tämän itse asiassa jo eilen, mutta kun muutenkin postailtavaa on harvakseltaan, niin päätin jättää tämän tälle päivälle. Näytän muka aktiivisemmalta bloggaajalta näin, hah! Lokakuun paketin sisältö näytti tältä:

Toffeenameja, kaksi pirteää limenvihreää käsipyyhettä, kortti, nameja kissoille, ompeluteemainen peltirasia, kesävoi-sukkien ohje, KnitPron sukkapuikot (!) ja CascadeYarnsin ihana merinosukkalanka!





Käsipyyhkeet pääsevät keittiökäyttöön, mielestäni limenvihreä on juuri sopiva väri keittiöön. Jos osaisin sisustaa, sisustaisin keittiön vihreän sävyillä. KnitPron sukkapuikot olivat aivan mahtava ylläri. On meinaan kaupassa tullut hipelöityä kerta jos toinenkin, mutten koskaan ole raaskinut ostaa niin sanotusti sikaa säkissä. Eivät nimittäin ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä... Ja tuo lanka! Niin kaunista ja niin pehmoista! Pakkohan se oli heti keriä ja alkaa vääntää kesävoi-sukan vartta, vaikka hetken puntaroinkin, että raaskiiko noin hienoa lankaa sukkiin käyttääkään.

Ihan samaa mieltä olen SNY:ni kanssasi siitä, että 15 cm puikot sopivat käteen paremmin, kuin pitkät. En enää oikein osaa neuloakaan niillä kilisevillä heinäseipäillä, joita joskus käytin vallan, nyt kun olen päässyt lyhyiden puisten puikkojen makuun. Nuo KnitProt kyllä täyttivät kaikki odotukset, pinta tuntuu mukavalta käteen, ja puikot ovat jämäkän tuntuiset. Pienen WTF-hetken kyllä koin, kun olin jakanut silmukat neljälle puikolle, ja jäljellä oli vielä kaksi puikkoa. Hetken kesti, ennen kuin tajusin, että puikkoja olikin pakkauksessa viiden sijasta kuusi! :D Varapuikko on kyllä hyvä olla olemassa, vai käytetäänkö jossain paljonkin viittä puikkoa suljetun neuleen tekemisessä?

Kiitos paljon SNY, tosi kivan paketin sait taas kasaan!

Aloitin nuo sukat nyt yhtä kokoa pienempänä, kuin ohjeen mukaan tulisi, sillä eipä käsialani tietenkään täsmännyt ohjeen neuletiheyteen. Mutta kun minä haluan tehdä juuri nuo sukat juuri tästä langasta juuri näillä puikoilla! Saa nähdä, tuleeko tuosta sopiva, vai joudunko purkamaan ja tekemään vielä yhtä kokoa pienemmällä ohjeella. Varsi ainakin vaikuttaa melko löysältä.

15 kommenttia:

  1. Paketti tullut nopeasti perille, kun tiistaina sen laitoin postiin. Kiva kun miellytti taas ja ahkerana olet ollut heti, kun sukat noin hyvällä mallilla jo. Minusta tuo lanka oli kans ihanan pehmoista, kerrohan sitten kokemuksia langasta kun saat sukat käyttöön =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä noilla paketeilla juuri koskaan mene yhtä yötä pidempään. Tuo emo kun ahkerasti lähettelee pakettikoodeja, niin tietää kytätä saapumista netin seurantapalvelussa. :D Tänään tuli pakettikorttikin perästä...

      Lanka on ainakin ihan superihanaa neuloa, kertoillaan toki. :)

      Poista
  2. Ihanan väristä lankaa!!
    Ja miten oletkin jo kerennyt sukkaa aloittaa :)

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoisen ohjeen kyllä olet saanut :). Ennen kuullutkaan tuon nimisistä sukista :). Ja kaunista lankaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kuullut, mutten itse vielä ole kokeillut. :)

      Poista
  4. Upean paketin olet saanut, tuosta langasta tulee nätit Kesävoit. Knit pron puikot on hyvät, ainaskin tykkään.

    VastaaPoista
  5. Ihana, ylellisen runsas paketti. Neulomisen iloa, kaunis alku sukillasi.t. Jonkun toisen SNY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tosi pieneen tilaan oli pakattu, ihan ihmetytti, että miten paljon tavaraa semmoinen pikku nöttönen pitikään sisällään. :D

      Poista



  6. ihana paketti!

    Ja ahkerakin olet ollut kun heti olet aloittanut.

    Lime on varsin hyvä keittiön väri, pyyhe, tiskiharja, rätti, verhot, kynttilät, liinat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahkera ja ahkera, lähinnä innokas. :D

      Mutta purkuun meni, pentele. Liian löysä oli tulossa ja kantalapun toisesta reunastakin tuli hirvittävän ruma. Nyt koitan sitten tehdä tähän numeron 41 koipeen sukkaa koon 29-32 ohjeella. Vielä en suostu luovuttamaan. :D

      Poista
  7. Ihana paketti! Nuo pyyhkeet sopisivat minunkin keittiöön ;) Tuo lanka löytyy minunkin lankakaapista, pitäisikö vyyhti kaivaa esille ja neuloa sukat? Ihanalta kyllä näyttää neulottuna...

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihanan näköistä lankaa!! Kauniin näköiset sukat sinulle on tulossa. Ikinä en ole tuon nimisistä sukista kuullutkaan, mutta niin hienolle näyttää että pitääpä etsiä tuo ohje jostakin =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...