lauantai 24. marraskuuta 2012

Nuku rauhassa rakas ♥


Eilen aamulla vein pienen Mirnyj-kissani oksentelun, väsymyksen ja laihtumisen takia lääkäriin. Tunnustelemalla löytyi aristusta mahasta, joten otettiin röntgen. Röntgenkuvassa näkyi vatsassa yksi iso ja toinen pienempi "massa". Rauhoitetulta kissalta nämä sai jo tunnusteltuakin, isompi oli kuulemma golfpallon kokoinen.

Omalla lääkärillä ei ollut leikkausaikoja samalle päivälle, joten saatiin parin puhelinsoiton jälkeen toiselta klinikalta lupa viedä kissa avattavaksi. Taksi alle ja vauhdilla lääkäriä tapaamaan. Tämä toinen lääkäri siis ultrasi, ja pohti, että näytti pahasti jopa olevan munuaisessa se möhkylä. Päätettiin, että avataan ja katsotaan, ja jätettiin kissa sinne.

Muutaman tunnin piinallisen odottelun jälkeen puhelin soi: "Valitettavasti vatsasta löytyi pahoja kasvaimia, ja olisi inhimillisempää, että jätetään herättämättä. Haluatteko tulla vielä katsomaan?"

Tottakai haluttiin, ja laina-autolla kaahattiin klinikalle, missä jätettiin viimeiset hyvästit pikku Kisulille, Piukkuiselle Piulle... :'( Tuhkataan ja haudataan sitten vanhempien takapihalle muiden rakkaiden luo.

Iso ikävä jäi, toista samanlaista kissaa ei maailmassa ole, eikä tarvitsekaan olla. Tassunjälki sydämessä6 kommenttia:

 1. Voih, jaksamisia. Ei tässä oikein muuta osaa sanoa!

  VastaaPoista
 2. Voimahaleja. Onneksi saitte hyvästellä. Täällä surustellaan itse vielä elokuussa koirien metsästysmaille mennyttä ja aika ajoin ikävöivät lapset vuosi sitten koirien mtsästysmaille mennyttä koiruusta ja aina hiukan kaihertaa, kun näkee samanrotuisia koiruuksia. Ymmärrän ikävän määrän.

  -siperoinen-

  VastaaPoista
 3. Voimia! Kauhulla odotan kun aika koittaa omille koirille :(. Alkaa jo ikää löytyä niiltä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...