lauantai 10. marraskuuta 2012

Ilmassa on joulun tuntua...

Tänään "leivoin" ensimmäiset joulutortut.


Vähän aneemisia ovat, kun unohdin, että kananmunat olivat loppu. Mutta on ne vaan niiiin hyviä...

Työmatkalla osui torin kulmalla silmään partiolaisten koju, ja sieltä tuli napattua mukaan joulukalenteri. Joulukalenterit ovat yksi lempiasioistani maailmassa!

 
 
Partiolaisten joulukalenteri on niitä harvoja joulukalentereita, joissa luukun avaaminen muuttaa kokonaisuutta. Parhautta! Eikä meillä mitään lapsia ole, vaan ihan itselleni ostin. Tämä on nyt muistaaksen kolmas vuosi peräkkäin... Suosittelen ehdottomasti!

P.s. Uskollisen läppärini näytönohjain päätti sanoa sopimuksen irti. D: Että jos joku Turun suunnalla vaikuttava vaikka osaisi suositella edullista mutta pätevää korjaajaa armaalle Acerilleni, niin kiitollisena ottaisin vinkit vastaan. No, onpahan hyvä syy vaappua ensi viikolla joka päivä koululle ja näpytellä opparista ensimmäinen versio kokonaan valmiiksi, kerta tämän asunnon ainoa officepaketti on siinä kosahtaneessa läppärissä. Jay.

4 kommenttia:

 1. Joulutortut ja partiolaisten joulukalenteri ♥
  Miten sitä paremmin joulun tuntuun pääsisikään.

  Edellisen postauksen sukatkin oli kivat!

  VastaaPoista
 2. Olisit saanut partiolaisten joulukalenterin ostamattakin, mutta onneksi infosit asiasta niin ei tule kahta. Viime viikot ovat olleet niin työntäyteisiä (3 viikkoa menty yhden päivän vapailla), että marraskuun paketin lähetys menee viime tippaan, mutta valmisteilla se on. Onneksi huomenna ja torstaina on vapaata niin saan paketin valmiiksi, sitä en vielä osaa sanoa, että lähteekö jo postiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh, menin pilaamaan hyvät suunnitelmat. :|

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...