perjantai 21. joulukuuta 2012

Etukäteisjoululahjoja

Päivitän kalenterin loput luukut kerralla... Läppärini sanoi taas sopimuksen irti, tällä kertaa taisi mennä emolevy tai vastaava isompi palikka... Mur... Miniläppärillä päivittäminen on todella tuskaista, ja tällä miehen koneellakaan en tykkää hommia tehdä, puuttuu kaikki oikeat ohjelmat ja näppäimistössä on liikaa nappeja, sormet osuu aina väärään paikkaan. Tänään tahdon kuitenkin päivitellä blogia, mutta kun on muutakin asiaa kuin ne kalenterin luukut.

Ensin teeswappi, tämä tuli suomalaiselta vaihtoparilta, joka teki tosi kivasti ja lähetti omista kokoelmistaan ulkomailta saatuja teepusseja minulle. :)


Parista teepussista oli vielä tuplapainokset mukana, mutta jätin ne esteettisistä syistä kuvasta pois. :P

SNY oli päässyt joulutontun hommiin, ja lähettänyt minulle tämän syksyn viimeisen paketin.


Niin paljon suklaata!!


Paketista löytyi taas vaikka mitä kivaa: Muumiaiheinen peltirasia (johon kaikki suklaat eivät mahtuneet, vaikka kovasti kuvausten aikana koetin niitä verottaa), kaksi huovutettua patalappua, Kinder-pukki, posliinitonttukaksikko, pari kerää bambulankaa, kynttilöitä ja nameja kissoille. Kortista paljastui, että parini tällä kierroksella oli Riikka! Kiitos sinulle, olet ollut mitä mainioin SNY. Jokaisesta paketistasi löytyi asioita, jotka ovat oikeasti minun näköisiäni ja oloisiani, ja hyödyllisiäkin. Esimerkiksi siinä viime paketissasi olleessa korissa majailee nyt iso pino sukkapuikkoja, kyniä ja saksia ynnä muuta, mitä sohvapöydällä yleensä pyörii.

Omat pakettini lähtivät tänä syksynä Salaista neulomista-blogin emännälle.


Tarkkasilmäisempi saattoi huomata, että mainitsin namien tulleen kissoille. Ei, kysessä ei ole kirjoitusvirhe, vaan paras etukäteisjoululahja minulta suoraan minulle on tässä:


Meillä on taas siamilainen karvalapsi! Pienpeto Querelle, tuttavallisemmin Gizmo. Tervetuloa perheeseen, riiviö!


Gizmo tuli meille myöhään keskiviikkoiltana, ja tänään meillä pärjätään jo näin hyvin. Ihanan kivuttomasti on menneet nämä kissojen tutustumiset meillä.

4 kommenttia:

 1. Kiva, etttä olen onnistunut ilahduttamaan sinua. Laitoinkohan korttiin, että ajatuksena oli, että noista bambu-langoista voisi tehdä tiskirättejä. Kaunis on tuo teidän uusi perheenjäsen =)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa joulua sinne teille ja onnea uuden, ihanan perheenjäsenen johdosta!

  VastaaPoista
 3. Huippu paketteja olet saanut!

  Ihana uusi perheenjäsen. Onnittelut! Meille tuli eilen chihuahuan pentu, mikä on kyllä myös aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. Mä katoinki, et toi on rotukissa eikä mikään maatiainen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...