maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukalenteri kirjekuorissa, luukut 1-3Swap-botista löytyi ihana vaihto, jossa tehtiin kaverille joulukalenteri kirjekuorista. Minä sain kalenterini postista tänään, toivottavasti myös minun lähettämäni kalenteri saavuttaa määränpäänsä pian. Sain tänään siis avata kolme ensimmäistä luukkua kerralla! Kivaa!


"Istu alas lämpimän kaakaokupposen kanssa (voit käyttää sen tekemiseen kuumaa maitoa tai vettä) ja tee yksi adventtilupaus. Kirjoita se paperille ja ripusta johonkin, missä se muistuttaa itsestään."


En ole koskaan ollut uudenvuoden- tai minkään muidenkaan hömppälupausten suuri fani, mutta voin luvata, että käytän huomisen vapaapäiväni siivoamiseen ja pyykin pesuun. Täällä juoksee taas marsun kokoisia pölypalloja nurkissa...


"Tee jotain hyvää itsellesi. Ota hetkesi ja tee siitä todella erityinen."


Otin vapauden yhdistää luukut 1 ja 2, ja nautiskelin kaakaoni kaikessa rauhassa. Sovitaan, että hetkestä teki erityisen se, että onnistuin ensimmäistä kertaa kiehauttamaan kaakaomaidot mikron pohjalle. :D Mukana tuli kolme sievää sydäntarraa.


"Yllätä joku rakkaistasi. Tee hänelle ruokaa, soita, tai ala ajatella hänen joululahjaansa."


Joululahjojen miettiminen on aloitettu jo hyvissä ajoin ja sukankudin olisi tarkoitus taas ottaa käteen, kun tämän saan kirjoitettua. :) Mukana tuli pari värillistä kontaktimuovipalasta.

Tämä kalenteri on kyllä niin kiva, että tulee oikein hiuksianostattavan hyvä mieli! Postaan kaikki loputkin luukut tänne sitä mukaa, kuin ne on lupa avata, joten seurailla saa jos kiinnostaa. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana, hauska joulukalenteri, yllätyksiä joka päivälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja omaa lähetystä oli myös hauska tehdä, vaikka olikin vähän haastavaa keksiä joka päivälle jotain erilaista. :)

   Poista
 2. Voi että miten ihana vaihto! Mullekin kelpaisi tollanen kalenteri :) Mutta kokemuksesta tiedän, että noita juttuja on todella vaikea keksiä... http://lookingforclementines.blogspot.fi/2012/12/diy-joulukalenteri.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, semmoisen 15 luukkua nyt keksii tuosta vaan, ja loput yhdeksän onkin sitten melkoista tervanjuontia. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...