perjantai 7. joulukuuta 2012

Ihana postiyllätys sekä luukut 6 ja 7

Tänään tuli taas swappipostia! Enkö olekin kiltti, kun pidän postinkantajat työllistettynä? ;) Ensin viiden pussin pikateeswappi:


Ja sitten se ihanuus! Pelkäsin jo, etten saa tätä pakettia lainkaan, kun lähetyspäiväksi oli merkitty 2.11. :( Postimaksu maksettu -tarrassa puolestaan lukee 26.11? Eipä sillä väliä, pääasia että tuli perille! Eikä todellakaan harmita, että jouduin odottelemaan. Tarkoitus oli lähettää parille yksi huulirasva, mutta katsokaa mitä minä sain!


Kirsikkahuulirasva, karkkitankohuulirasva (tätä kokeilinkin jo, tuoksuu, maistuu ja valitettavasti myös tuntuu ihan piparmintulta! :D), My Little Pony ja Nightmare Before Christmas -tarroja sekä lumiukkonanna! "Lip balm that makes you smile", todellakin. Ihana, että löytyy ihmisiä, jotka oikeasti jaksavat nähdä vaivaa ilahduttaakseen toista. Kirsikka, piparminttu, pikkuponit ja Tim Burton löytyvät kaikki Swap-bot -profiilini suosikkiasioiden listasta.

Sitten avataan kerralla kaksi luukkua, koska eilen bloggaaminen vain jotenkin jäi...


"Ala valmistaa joulukoristeita. Jos olet liian kiireinen, jätä väliin ja palaa asiaan halutessasi." Mukana taas värillistä kontaktimuovia.


Kiireinen? Eh... Laiska lähinnä. :D Tein joululahjaa joulukoristeiden sijaan.


"Ajan ja rakkauden lahjat ovat varmasti aidosti iloisen joulun perusaineksia." True that. Mukana pari softis-palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...