perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lohturuokaa

Mieheke lähti päiväksi reissuun, joten päätin käyttää tilaisuuden hyväksi ja laittaa itselleni jotain helppoa ja nopeaa herkkuruokaa. Aurajuusto-pekonipastasta on liikkeellä varmasti satoja eri versioita, tässä minun:

Aurajuusto-pekonipasta, 3 annosta

250 g pastaa
1 pkt pekonia
1 tuore punasipuli
100 g aurajuustoa
1 prk kermaviiliä (tai ranskankermaa)
Mustapippuria (ja muita pippureita) rouhittuna

1. Keitä pasta kypsäksi.

2. Pastan kiehuessa suikaloi pekoni ja sipuli varsineen. Paista pannulla kypsäksi, mausta reilusti rouhitulla pippurilla.

3. Valuta kypsä pasta kuivaksi ja kaada takaisin kattilaan. Lisää pekoni, sipuli ja murennettu aurajuusto. Sekoita joukkoon kermaviili ja lämmitä levyllä sekoitellen kuumaksi.

Helppoa, nopeaa, ja herkullista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...